Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Xhamia “Halid Efendi” – Sllupçan

Kjo xhami u ndërtua nga mesi i shekullit XV kurse emrin “Halid Efendi” e merr pas rindërtimit në vitin 1936 pasi u bë zmadhimi dhe rinovimi i xhamis.

Contact

  • Shkolla fillore ''Faik Konica''
    Sllupçan
    Likovë